Nyheder gennem året

 

Tölta- Bornholms Islandshesteforening

- lokalklub under Dansk Islandshesteforening

OBS - OBS - OBS

 

Hvis du oplever, at du ikke kan se f.eks. dokumenterne på de forskellige undersider, så prøv at opdatere siden.

 

Der er åbenbart noget, der driller og det er indtil videre ikke opklaret, hvad problemet er, men det plejer at hjælpe at opdatere/genindlæse siden.

Herunder finder du de seneste nyheder fra din lokalklub

For ældre nyheder - klik på årstallet

 

Nyheder fra 2017

 

Nyheder fra 2016

 

Nyheder fra 2015

 

2. marts 2018:

Årets første blad er på trapperne, men afventer lige bestyrelsesmødet i næste uge, så vi kan få de sidste nyheder med, når bladet udsendes. Håber, I alle har det godt ude i snemasserne.

 

26. februar 2018:

Om en måned - den 25. marts 2018 - er der igen Islandshästens Dag i Helsingborg, og vi kan vist godt sige, at det er blevet en tradition, at vi er en flok, som fylder et par biler og kører derover til hestehygge. I år fejrer Gandur og IHD 20 års jubilæum, så der er lagt op til fest.

 

Vi tager morgenfærgen søndag, den 25. marts kl. 06.30 og er hjemme igen ved 22-tiden. Turen plejer at koste ml. kr. 250 og 300 pr. person - inkl. indgangsbilletten. Vil du være med, så kontakt hurtigst muligt Vips, som koordinerer mht. biler. Lige nu har vi 2 biler til rådighed. Til den ene håber vi at finde en passager, som kan lægge BIZZ til, så vi kan gøre turen så billig som mulig.

 

Kontakt Vips for yderligere info.

 

1. februar 2018:

OBS - OBS - OBS:

Vi har modtaget en oplysning fra Hjemmeværnskompagni Hasle, som holder øvelse i terrænet omkring vores baneanlæg på Glasvejen. De oplyser, at der vil forekomme skydning med våben i området.

 

Øvelsen foregår 23. FEB kl. 18 til 24. FEB kl. 17.

 

De har lovet at gøre alt for ikke at efterlade sig spor, og de håber, det ikke kommer til at genere vore evt. rideaktiviteter.

 

29. januar 2018:

Vores formand gennem de sidste 5 år har af private årsager valgt at stoppe fra den 28. januar for at hellige sig egne heste og familien. Det betyder, at fra i dag er Kurt Jensen fungerende formand, og 1. suppleant, Henriette Jensen, er rykket ind i bestyrelsen indtil vores generalforsamling den 20. februar, hvor vi håber at se mange af vore medlemmer.

 

Bestyrelsen holder møde den 8. februar, hvor vi vil kigge på evt. modtagne forslag. Fristen for indsendelse af forslag er den 6. februar 2018.

 

 

2. januar 2018:

Godt Nytår - vi håber, I alle er kommet godt og sikkert gennem årsskiftet.

 

Husk, at det årlige kontingent forfalder den 1. februar. Hvis ikke før, så ses vi vel til den ordinære generalforsamling på Kannikegård den 20. februar. Indkaldelsen, som blev udsendt med blad nr. 4 i december 2017, kan ses HER.